Företaget

  1. Hem
  2. Företaget

Välkommen till AMJ trädgårdstjänster!

Jag heter Anna-Maria Ellevik, trädgårdsmästare som driver AMJ trädgårdstjänster. Jag jobbar med trädgårdsdesign, rådgivning, underhåll och anläggning. Mina kunder är privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag i Umeå och Västerbotten.

Att planera en trädgård är ett roligt och spännande arbete. Här i Västerbotten är klimatet en utmaning och därför är växtvalet också en avgörande del för att trädgården ska bli hållbar och lättskött.

För mig är en trädgård eller utemiljö inbjudande och trygg. Den är vilsam för ögat med vackra detaljer under hela året, en plats för alla sinnen men utan krav. 

Min privata trädgård innehåller mycket dofter, strukturer och form i bladverk. Den har inslag av natur och skog men också indelad i rum med formklippta häckar och stenläggning. Jag vill känna doften av både blomning och grönska, höra bladverket prassla i vinden och se alla dessa nyanser av grönt – det är trädgård för mig.

En favoritväxt (jag har flera) är klätterhortensia,Hydrangea anomala ssp. petiolaris. Den har ett vackert växtsätt, skuggtålig och med en vacker blomställning under hela säsongen, därför finns den också i logotypen!

Samarbetspartners:

TRÄDGÅRD NYMYRAN.

designmadde

Trädgårdstekniker Kerstin Fahlman-Noord

 

foretaget

Meny