Planteringsförslag & Trädgårdsrådgivning

  1. Hem
  2. Planteringsförslag & Trädgårdsrådgivning

Planteringsförslag

Vill du förnya dina rabatter eller göra en helt ny men vet inte vad du ska fylla den med? Kanske är det svårt att hitta rätt växter för just den platsen, du har kanske provat en del förut men inte hittat rätt? Då är ett planteringsförslag en bra lösning.

Vi träffas hemma hos dig (eller så skickar du mått och bilder till mig)och efter det får du en skalenlig ritning över planteringsytan/rabatten med lämpliga växter i exakt antal.

En trädgårdsskiss kan du alltid komplettera med ett eller flera planteringsförslag.

Trädgårdsrådgivning

Har du köpt ett helt nytt hus eller har du redan en trädgård som behöver fräschas upp? Behöver du nya idéer, någon att rådfråga för att komma igång eller behöver du hjälp med att inventera vad som växer i din trädgård?

Ett rådgivningsbesök innebär en muntlig rådgivning i din trädgård. Besöket tar ca två timmar ( inom Umeå kommun) och vi börjar med att gå runt i trädgården, du antecknar och vi avslutar med att sitta ner och diskutera. För att du ska få ut så mycket som möjligt av hembesöket:

  • Förbered dig med frågor
  • Ha en tomtritning till hands där byggnader och ev träd finns inritade.
  • Papper och penna

Jag kan ge dig svaren och professionella råd på plats i din trädgård.

För bostadsrättsföreningar och fastighetsägare som funderar på att göra om i sin utemiljö, vill byta ut växtmaterial, har frågor om skötsel eller annat som rör utemiljön är rådgivning ett enkelt sätt att få svar på sina frågor.

Meny