Alla har vi olika relationer till trädgård och vad vi tycker bäst om att göra i trädgården. En del gillar odling bäst, att så och skörda sina egna grönsaker ger stor tillfredsställelse. Andra kanske vill mest ha blommor och färg och så finns det dom som gillar att klippa och trimma, raka linjer på häcken och alltid välklippt gräsmatta. Alla sätt är bra så länge man trivs med att göra det, eller hur?

Själv har jag ingen specifik syssla i trädgården som jag gillar mest. Jag tycker om variationen, att trädgården faktiskt ser lite olika ut för varje år eftersom den ju är levande. Så alla sysslor har sin tid eftersom trädgården förändras under säsongen. Tex att rensa ogräs är okomplicerat och ett ganska monotont arbete (förutom för kroppen då :D) men det gör att jag kan tänka på annat, det kan vara kreativt i längden. Sen finns det massa andra saker som jag tycker om att göra, plocka buketter, beskära buskar och planera nya projekt.

Sen det som man inte får glömma. Det är att njuta av sin trädgård. Sitta ner, känna dofterna och vara stolt över det man skapat!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.

Meny